Întrebări frecvente

 • CE FEL DE SPECTACOL ESTE PAW PATROL LIVE?

  PAW Patrol Live! „Marea Cursă” – în colaborare cu VStar Entertainment și Van Hoorne Entertainment – reprezintă o oportunitate unică de divertisment de calitate pentru întreaga familie. Dacă aceasta va fi prima reprezentație de teatru a copilului tău, acesta este începutul unei călătorii deopotrivă distractive și educative prin spectacole live. Dorim să îți oferim câteva sfaturi pentru a te bucura pe deplin de experiența Paw Patrol Live!:

  ●      Majoritatea copiilor sunt familiarizați cu divertismentul la televizor și pe ecranele computerului. Îi poți explica celui mic că această experiență va fi diferită, deoarece acțiunea va avea loc chiar în fața lui. Spectacolul este o reprezentație în două acte, cu o pauză intermediară. Prin urmare, povestea nu se termină atunci când părăsesc sala, ci va continua după pauza de la jumătatea spectacolului.

  ●      Bucură-te împreună cu copilul tău de spectacol! Cântați, dansați, aplaudați și alăturați-vă personajelor preferate de pe scenă. Spectacolul este interactiv. Te sfătuim să fii atent la măsurile de siguranță și la spectatorii din jurul tău. Te rugăm să îi nu permiți copilului tău să stea în picioare pe scaun sau să îl ridici pe umeri în timpul reprezentației.

 • CUM ESTE CONSTRUIT SPECTACOLUL?

  PAW Patrol Live! este un spectacol de teatru cu personajele unice PAW Patrol, care sunt aduse la viață prin marionete de dimensiuni impresionante, complet costumate și actori ce oferă reprezentații live pe o scenă complet echipată. Pe scenă există un ecran LED, folosit ca fundal de animație pentru a transforma spectacolul într-o adevărată experiență.

 • CÂT DUREAZĂ SPECTACOLUL?

  PAW Patrol Live! „Marea cursă” durează în total 90 de minute (inclusiv o pauză de 15 minute).

 • PENTRU CE VÂRSTĂ ESTE POTRIVIT SPECTACOLUL „PATRULA CĂȚELUȘILOR LIVE!”?

  În general spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, dar datorită dialogului său inteligent, al poveștii fascinante a personajelor, a viziunii creative și a costumelor, spectacolul este potrivit pentru toate vârstele.

 • CE PERSONAJE VEDEM ÎN ACEST SPECTACOL?

  Toate personajele tale preferate din serialul animat Patrula Cățelușilor! Printre cele mai cunoscute se numără Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye și Everest, împreună cu Primarul Humdinger, Primarul Bun, Chickaletta și Căpitanul Turbot.

 • DE CE ESTE ACEST SPECTACOL ATÂT DE POPULAR? CE POT ÎNVĂȚA COPIII?

  Patrula Cățelușilor Live! ne învață că „ nici o  provocare nu e prea mare și  nici un cățeluș nu e prea mic” și împărtășește lecții pentru toate vârstele despre ce înseamnă să fii un bun cetățean, despre abilități sociale și de rezolvare a problemelor, precum și despre importanța muncii în echipă. Spectacolul este atât de popular pentru că personajele sunt eroi simpatici, recunoscători, prietenoși întotdeauna și mereu dispuși să facă tot posibilul să îi ajute pe ceilalți.

 • CARE SUNT DIFERENȚELE DINTRE CATEGORIILE DE BILETE?

  Biletele sunt de obicei grupate în categorii: Categoria 1, Categoria 2 sau Categoria 3. Prețul pentru fiecare categorie este raportat la distanța locurilor față de scenă.

 • NU POT GĂSI BILETE PENTRU UN SPECTACOL ANUME. CUM POT CUMPĂRA BILETELE?

  Pentru fiecare spectacol, există un număr limitat de bilete puse în vânzare. Încearcă să cauți un bilet pentru o altă dată. Te rugăm să ai în vedere că anumiți comercianți de bilete nu sunt autorizați și pot percepe prețuri mai mari. Te sfătuim să consulți site-ul oficial atât al casei de bilete, cât și al sălii de spectacol pentru bilete. Link-uri către aceste site-uri web pot fi găsite sub numele fiecărui oraș din acest turneu.

 • EXISTĂ VREO DIFERENȚĂ ÎNTRE BILETELE PENTRU ADULȚI ȘI CELE PENTRU COPII?

  Nu există diferențe între biletele pentru adulți sau copii. Toți vizitatorii, indiferent de vârstă, au nevoie de același tip de bilet pentru spectacol.

 • EXISTĂ MAGAZIN CU OBIECTE PROMOȚIONALE?

  Da, există întotdeauna un magazin cu obiecte promoționale de unde poți cumpăra un suvenir în ziua spectacolului. Produsele pot fi: poster, tricou, caiet de activități, geantă și/sau jucării. Obiectele promoționale variază de la un spectacol la altul și de la o locație la alta în funcție de disponibilitate.

   

 • VREAU SĂ CUMPĂR UN SUVENIR, DAR MAGAZINUL NU MAI ESTE DESCHIS. POT CUMPĂRA DIRECT DE PE SITE?

  Nu, din păcate. Obiectele promoționale se pot cumpăra doar în timpul spectacolului.

 • DE CE EXISTĂ O PAUZĂ ÎN TIMPUL SPECTACOLULUI?

  Reprezentația de scenă în aceste costume poate fi o muncă grea. Pauza este necesară pentru a schimba și regla setup-ul scenei și al luminilor sau pentru ca actorii și actrițele să își schimbe costumele.

   În Patrula Cățelușilor Live! pauza durează în jur de 15-20 de minute. Poți profita de acest timp pentru a folosi toaleta sau pentru a te hidrata.

 • COPILUL MEU ARE VÂRSTA POTRIVITĂ PENTRU A VENI LA PATRULA CĂȚELUȘILOR LIVE! ”MAREA CURSĂ”?

  Spectacolul se adresează în special copiilor de la 2 la 6 ani, dar ca experiență de spectacol live, PAW Patrol Live! este potrivit pentru întreaga familie. De obicei copiii vin însoțiți de părinți și bunici pentru a se bucura împreună de o zi la teatru.

   

 • NU ȘTIU CE FEL DE BILET SĂ CUMPĂR, MĂ PUTEȚI AJUTA?

  Sigur că da. Contactează-ne și te vom ajuta să cumperi cele mai potrivite bilete.

 • BILETELE SE POT SCHIMBA SAU POT PRIMI BANII ÎNAPOI?

  În anumite situații excepționale, biletele pot fi schimbate pentru a participa la un alt spectacol. Pentru a face acest lucru, te rugăm să ne contactezi. Te rugăm să reții că nu se pot face rambursări pentru că nu mai dorești să participi la spectacol sau pentru că ai ratat reprezentația pentru care ai achiziționat bilet. Rambursările nu pot fi făcute o dată cu încheierea unui spectacol. Te rugăm să ne contactezi dacă ai întrebări suplimentare.

 • EXISTĂ VREO DIFERENȚĂ ÎNTRE BILETELE PENTRU ADULȚI ȘI CELE PENTRU COPII?

  Nu există diferențe între biletele pentru adulți sau copii. Toți vizitatorii, indiferent de vârstă, au nevoie de același tip de bilet pentru spectacol.
  Singura excepție o reprezintă copiii sub 2 ani, care au gratuitate și nu ocupă loc în sală, stând în brațele părinților în timpul reprezentației.
  Pentru copiii sub 2 ani este necesară prezentarea certificatului de naștere la intrare.